Maldivi biseri Indjiskog okeana - 7 Noci 8 Dana

 • Transfer od aerodroma do hotela i nazad, je ukljucen u cenu.
 • Molim Vas da imate u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemima.
 • Raspoloživost i cene su podložne promenama, rezervacija je garantovana tek nakon uplate.
 • Organizator putovanja je Turistička agencija Fly Fly Travel, OTP licenca br. 598/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

Ekskluzivnost Maldiva, zbog kojih su omiljena destinacija svetskih bogataša i džet-seta, osim ostrva s palmama i prelepim belim plažama, čine tirkizne lagune i koralni grebeni. U miru tropske prirode i klime večitog leta uživanje je potpuno na napuštenim plažama sa bleštavobelim peskom i azurnoplavim morem i u izuzetnim hotelima visokog luksuza. 
Republika Maldivi je najmanja država Azije, sa oko 350.000 stanovnika i površinom od 298 kvadratnih kilometara. To je i najmanja islamska država, ali i - najniža država na svetu - prosečna nadmorska visina je samo jedan metar. Najviša tačka Maldiva je 2,4 metra visok brežuljak, a 14 ostrva u maldivskom arhipelagu je već iseljeno zbog erozije tla.

Malahini Kuda Bandos 3*
Avio karta sa svim taksama, 7 noćenja na bazi polupansiona, standardna soba  
Sun Island Resort&Spa 4*
Avio karta sa svim taksama, 7 noćenja na bazi punog pansiona, beach promo bungalov od 999€

Za državljane Srbije viza nije potrebna, informacije o viziranju su promenljive. Proveriti u ambasadi.

Važne napomene

TRANSFER

Transfer od aerodroma do hotela i nazad, je ukljucen u cenu.
Molim Vas da imate u vidu da navedena ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemima.
Raspoloživost i cene su podložne promenama, rezervacija je garantovana tek nakon uplate.

VIZA

Za državljane Srbije viza nije potrebna, informacije o viziranju su promenljive. Proveriti u ambasadi.

AVIO PREVOZ

Povratna avio karta , Qatar airways, Beograd-Doha-Maldivi
Itinerer:
QR232 21 OCT BEGDOH 12 25 18 25
QR672 22 OCT DOHMLE  02 25 09 00
QR675 28 OCT MLEDOH  20 20 22 55
QR231 29 OCT DOHBEG 0700 11 25

Opšte napomene

 • Organizator putovanja je Turistička agencija Fly Fly Travel, sa sedištem u Beogradu, Knez Mihailova 4,OTP licenca br. 598/2010
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene pojedinih sadržaja u programu.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.
 • Maloletni putnici, koji ne putuju u pratnji roditelja, prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost  oba roditelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati overenu saglasnost drugog roditelja.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Upit

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Neki od hotela sa kojima sarađujemo:

Malahini Kuda Bandos

Address:
North Male' Atoll Republic of Maldives

Malahini Kuda Bandos website

Smešten u gradu Maleu, rizort Malahini Kuda Bandos sadrži spa centar i privatnu plažu. Pored toga raspolaže restoranom, hidromasažnom kadom i sadržajima za sportove na vodi.

Sun Island Resort & Spa

Address:
Nalaguraidhoo, 00220 Maamigili

Sun Island Resort & Spa website

Sun Island Resort & Spa – je dragulj među maldivskim porodičnim hotelima koji predstavlja jedinstvenu verziju raja na zemlji. On nudi krstarenja po fantastičnim safir lagunama od džet- skijanja, kanua, vindsurfinga ili do korišćenja katamarana.