TERME LAŠKO - SPECIJALNA PONUDA 1=2

THERMANA PARK LAŠKO **** superior https://www.thermana.si/

Smešten usred tihog parka pored reke Savinje, hotel Thermana Park Laško nudi termalni centar i klimatizovane sobe sa LCD TV-om. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. U okviru objekta postoji besplatan javni parking.
Sobe su uređene u živopisnim bojama. Sadrže sef, mini-bar i kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fenom za kosu i bade-mantilom.
Hotelski termalni centar u ponudi ima fitnes i velnes sadržaje, bazene i saunu. Gosti hotela Thermana Park Laško mogu besplatno koristiti bazene.
Hotel takođe raspolaže restoranima i kafeima. Lokalni autobusi staju ispred hotela, a železnička stanica je udaljena samo 300 metara. Do centra Laškog može se stići pešice za 15 minuta. Celje se nalazi na 11 km od smeštajnog objekta.

 

ZDRAVILIŠČE LAŠKO **** https://www.thermana.si/

Hotel Zdravilišče Laško je smešten u mirnom parku u blizini reke Savinje, na 15 minuta hoda od centra Laškog. U ponudi ima spa centar i besplatan kablovski internet.
Klimatizovane sobe poseduju TV sa kablovskim kanalima i mini-bar. Uključuju kupatilo opremljeno tušem, fenom za kosu i bade-mantilom.
U restoranu se služe zdrava jela, inspirisana jelima internacionalne kuhinje. U letnjem periodu u osvežavajućim pićima možete uživati na terasi za sunčanje pored otvorenog bazena sa termalnom vodom.
Široka ponuda wellness sadržaja uključuje bazene, časove fitnesa i kozmetičke tretmane. Hotelski bazen i saunu možete koristiti uz doplatu.

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka posle 14:00 časova a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 11:00 časova. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Objašnjenje za doručak u hotelima: doručak se služi sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 30 gostiju; u suprotnom gosti biraju pansionski obrok na bazi ankete.

U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

1=2 plaća jedna a borave dve osobe

Cenovnik do 30.03.2018.

Hotel

3 dana / 2 noći

4 dana / 3 noći

5 dana / 4 noći

6 dana / 5 noći

Thermana Park Laško **** superior

1.osoba 252€

2. osoba GRATIS

1.osoba 378€

2. osoba GRATIS

1.osoba 504€

2. osoba GRATIS

1.osoba 630€

2. osoba GRATIS

Zdravilišče Laško ****

1.osoba 192€

2. osoba GRATIS

1.osoba 288€

2. osoba GRATIS

1.osoba 384€

2. osoba GRATIS

1.osoba 480€

2. osoba GRATIS

*cene su za dve osobe u dvokrevetnoj sobi u eur na bazi usluge polupansion

Cena uključuje:

 •  boravak u dvokrevetnoj sobi standard,
 •  polupansion,
 •  neograničeno kupanje u hotelima Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško (i na dan odlaska),
 •  dnevno ulaz u fitnes centar,
 •  bade mantil za odrasle osobe,
 •  besplatni wireless internet u hotelu,
 •  ponuda animacije i rekreacije.

Cena ne uključuje:

 • boravišnu taksu 1.27 € po osobi dnevno
 • prevoz nije uključen u cenu ali možemo ga organizovati

Popusti:

 • deca do 4.99 godina - GRATIS

Doplate:

 • deca od 5 do 9.99 godina plaćaju 25€ / dan
 • deca od 10 do 13.99 godina plaćaju 35€ / dan

NAČINI PLAĆANJA:

• plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke za efektivu na dan uplate.
• uplata akontacije 40% prilikom rezervacije, ostatak 60 % najkasnije 15 dana pre polaska gotovinom, karticama, uplatom na račun ili čekovima na 6 mesečnih rata
• uplatom celokupnog iznosa karticama banke Intesa na 12 jednakih mesečnih rata

OTKAZ OD STRANE PUTNIKA:

U slučaju odustajanja od putovanja korisnik je dužan da organizatoru putovanja nadoknadi realne troškove smeštaja prema pravilima koje postavi smeštajni objekat.
Gost ima pravo promeniti ili otkazati potvrđenu rezervaciju učinjenu bez troškova za sledeće:
- 1 dan pre dolaska za boravak do 2 noći
- 2 dana pre dolaska za boravak do 7 noći
- 7 dana pre dolaska za boravak duži od 7 noći
U slučaju nepravovremenog otkaza rezervacije, hotel ima pravo naplatiti odštetu za nezauzetu sobu za sledeće:
- u vrednosti 1 noćenja ako je bila rezervacija za boravak do 3 noći
- u vrednosti 3 noćenja ako je bila rezervacija za boravak duži od 3 noći

Prijem pisanih reklamacija na adresu Knez MihaIlova 4 i na mail reklamacije@flyflytravel.com Rok za ulaganje reklamacija je 8 dana od završetka putovanja, a rok za rešavanje o reklamaciji je 8 dana od njenog prijema. U hitnim slucajevima, putnik moze kontaktirati Organizatora na broj telefona 011/2185-616.

IZJAVLJUJEM DA SU MI URUČENI OUP I DA SAM UPOZNAT SA PROGRAMOM PUTOVANJA, USLUGAMA I OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA I DA IH U POTPUNOSTI PRIHVATAM.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je Fly Fly Travel sa licencom 598/2010 .
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od raspoloživosti.
 • Maloletni putnici, koji ne putuju u pratnji roditelja, prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati overenu saglasnost drugog roditelja. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 1 putnika.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
Organizator putovanja je turistička agencija FLY FLY TRAVEL, licenca OTP br. 598/2010.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
Cenovnik broj 01. važi od 09.01.2018.

Upit

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Neki od hotela sa kojima sarađujemo:

Thermana park Laško

Address:
Zdraviliška Cesta 6, Laško

Thermana park Laško website

Smešten usred tihog parka pored reke Savinje, hotel Thermana Park Laško nudi termalni centar i klimatizovane sobe sa LCD TV-om. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu.

Zdravilišće Laško

Address:
Zdraviliška cesta 6 3270 Laško, Slovenija

Zdravilišće Laško website

Hotel Zdravilišče Laško je smešten u mirnom parku u blizini reke Savinje, na 15 minuta hoda od centra Laškog. U ponudi ima spa centar i besplatan kablovski internet.