Budimpešta iz Podgorice - 3 Noci 4 Dana

1. dan Podgorica – Budimpešta

Dolazak na aerodrom u Podgorici, Golubovci, dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje na let. Let low cost avio komapnijom Wizz Air. Let iz Podgorice za Budimpeštu u 20:05h. Planirano vreme sletanja u Budimpeštu 21:25h. Po sletanju na aerodrome u Budimpešti, Franc List, individualni transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. -3. dan Budimpešta

Doručak ( ukoliko je u pitanju hotelski smeštaj 3* ili 4*). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Započnite dan šetnjom širokim bulevarima kao i laganom šetnjom ulicama Pešte  i razgledanjem kulturnih i istorijskih spomenika, posetite Mađarski nacionalni muzej, Memorijalni centar Holokausta, županijsku crkvu Belvárosi Plébániatemplom. Obiđite i glavnu pešačku i šoping ulicu, Vaci, a nakon toga prošetajte šetalištem pored Dunava. Na jednom od najlepših trgova, trgu Kossuth tér, nalazi se zgrada Parlamenta koja se smatra najvećom zgradom Parlamenta u Evropi. Pređite preko čuvenog lančanog mosta Sečenijev, prvi stalni most kojim je Budim povezan sa Peštom. Uspinjačom odavde stiže se do najlepšeg dela Budimpešte – Budim, istorijsko jezgro grada. Ovim delom dominira dvorac i oko njega lavirint uskih uličica. Ceo ovaj deo je pod zaštitom UNESCO. Veče možete upotpuniti odlaskom u neki od brojnih klubova i pubova jer je Budimpešta poznata po dobrom noćnom životu. Noćenje.

4.- 5. Budimpešta  - Podgorica

Doručak (ukoliko je u pitanju hotelski smeštaj 3* ili 4*). Napuštanje smeštaja. Individualni transfer do aerodrome Franc List. Let low cost avio kompanijom Wizz air. Čekiranje na let za Podgoricu. Planirano vreme leta je u 18:15h, sletanje u Podgoricu u 19:30h. Kraj usluga.

Dodatne hotelske usluge, turističke takse i gradske takse moraju se direktno platiti u hotelu. Fly Fly Travel nije odgovoran za skrivene hotelske takse i nema kontrolu nad njihovom naplatom.

Fly Fly Travel zadržava pravo promene hotela iste ili više kategorizacije.

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Neki od hotela sa kojima sarađujemo.

Polasci u septembru

Datum polaska: 06.09. 13.09. 20.09. 27.09.
Datum povratka: 10.09. 17.09. 24.09. 01.10.
Smestaj Hostel 269 199 229 179
Hotel 3* 289 229 279 219
Hotel 4* 309 259 289 249

Polasci u oktobru

Datum polaska: 04.10. 11.10. 18.10. 25.10.
Datum povratka: 08.10. 15.10. 22.10. 31.10.
Smestaj Hostel 149 139 99 199
Hotel 3* 219 149 179 289
Hotel 4* 309 209 189 299

Cenovnik br.17, važi od 11.07.2017. godine.

Cene iz tabele su u eurima, po osobi.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Povratni avionski prevoz na relaciji Podgorica – Budimpešta - Podgorica low cost avio kompanijom Wizz Air, sa uključenim svim aerodromskim taksama.
 • Ručni prtljag dimenzija 42cm x 32cm x 25cm.
 • Smeštaj u odabranom smeštajnom objektu na bazi 3 ili 4 noćenja u hostelu, odnosno na bazi 3 ili 4 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu 3* ili 4* (hostel-višekrevetne spavaone sa zajedničkim kupatilom, hotel-dvokrevetne sobe sa zasebnim kupatilom)
 • Troškove organizacije putovanja


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Individualan transfer aerodrom – hotel - aerodrom
 • Individualno zdravstveno osiguranje
 • Čekirani prtljag
 • Obrok i piće na letu


DOPLATE:

 • Doplata za 1/1 sobu na upit
 • Doplata za veliki kabinski prtljag, dimenzija 56cm x 45cm x 25cm, 14 eur po pravcu (plaća se prilikom rezervacije)
 • Doplata za čekirani prtljag 23kg - 31 EUR po pravcu, (plaća se prilikom rezervacije)

***Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujemo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija. U cenu aviokarte nije uračunat obrok ili piće u avionu. Moguće uz doplatu tokom leta.


NAČIN PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke za efektivu na dan uplate.
 • Uplata akontacije 30% prilikom rezervacije, ostatak 70 % najkasnije 15 dana pre polaska gotovinom, karticama, uplatom na račun ili čekovima na 6 mesečnih rata.
 • Uplatom celokupnog iznosa karticama banke Intesa na 12 jednakih mesečnih rata.

Važne napomene

 • Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.
 • Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju ekonomskih i promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po ekonomskoj i promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi.
 • Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!
 • Ponuda smeštaja zavisi isključivo od raspoloživosti kapaciteta iz rezervacionog sistema. U slučaju da u navedenim objektima nema mesta moguće je realizovati putovanje uz doplatu.

NAPOMENE U VEZI AVIO PREVOZA:

Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Postoji mogućnost jutarnjih ili večernjih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče. Postoji mogućnost da se dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost). Prilikom uplate rezervacije putnici su u obavezi da dostave kopiju prve strane važećeg pasoša. U suprotnom, agencija ne snosi odgovorost ako se avio karte odštampaju sa pogrešnim imenima, dok putnici snose troškove štampanja novih karata.
**Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka pravljenja rezervacije! Kako je upitanju low cost kompanija, kupljena karta ne može se zameniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromskih taksi. U slucaju otkaza aranzmana avio karta ne podleze refundaciji.

Kako je u pitanju let Low cost avio kompanijom kartu je neophodno elektronski čekirati najkasnije 7 dana pre započinjanja putovanja - kako u polasku tako i u povratku.Obavezni ste da e-mailom pošaljete zahtev za chekiranje na AVIO@FLYFLYTRAVEL.COM ili da nas kontaktirate telefonom na 011/2185616 najkasnije jedan dan pre putovanja. Mi ćemo Vam poslati dokument koji treba odštampati i poneti sa sobom na aerodrom. Drugi način je da dođete do bilo koje naše poslovnice i lično preuzmete odštampani check-in. Da bi Vas čekirali za let morate nam dostaviti podatke iz pasoša svih putnika – datum rođenja, broj pasoša, država koja je izdala pasoš, datum kada je pasoš izdat i datum do koga pasoš važi.
Ako ne ispoštujete gore navedenu proceduru platićete penale na aerodromu
Da bi Vas čekirali za let iz Beograda morate nam dostaviti podatke iz pasoša svih putnika, a to su:

 • datum rođenja,
 • broj pasoša,
 • država koja je izdala pasoš,
 • datum kada je pasoš izdat i
 • datum do koga pasoš važi.


NAPOMENE U VEZI TRANSFERA:

 • Kako je individualan transfer u pitanju preporuka za putnike je da koriste gradski prevoz koji je u Budimpešti odlično organizovan ili taksi.

Opšte napomene

 • Organizator putovanja je Turistička agencija Fly Fly Travel, sa sedištem u Beogradu, Knez Mihailova 30/II,OTP licenca br. 598/2010
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene pojedinih sadržaja u programu.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti.
 • Maloletni putnici, koji ne putuju u pratnji roditelja, prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost  oba roditelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati overenu saglasnost drugog roditelja.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Upit

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Neki od hotela sa kojima sarađujemo:

Marco Polo

Address:
Budapest, Nyár u. 6a, 1072 Hungary

Marco Polo website

Hostel Marco Polo Top smešten je u centru Budimpešte, na 350 metara od stanice metroa Blaha Lujza Ter. U ponudi ima terasu i sobe sa sopstvenim ili zajedničkim kupatilom. U okviru hostela možete iznajmiti bicikle ili se opustiti u baru. Na raspolaganju va

Full Moon

Address:
1055 Budapest, Szent István krt. 11, Hungary

Full Moon website

Dizajn hostel Full Moon Budapest smešten je iznad muzičkog paba Morrison's 2 u centru Budimpešte, na 450 metara od železničke i metro stanice Njugati. Ovaj hostel nudi klimatizovane sobe sa sopstvenim kupatilom, krevete u spavaonicama i besplatan bežični

Silver City Center

Address:
Budapest, Hunyadi tér 11-12, 1067 Hungary

Silver City Center website

Hotel Silver Budapest City Centre nalazi se na centralnoj lokaciji, pored stanice metroa u ulici Vorošmarti i Avenije Andraši. Gostima nudi sobe sa TV-om i besplatnim bežičnim internetom. Od hotela Silver Budapest peške možete doći do svih znamenitosti.

Star City

Address:
Budapest, István u. 14, 1078 Hungary

Star City website

Hotel Star City se nalazi u Budimpešti, na 400 metara od neoromantičnog Gradskog parka i železničke i metro stanice Keleti. U celom hotelu je dostupan besplatan bežični internet. Sobe hotela Star City imaju pogled na unutrašnje dvorište ili na mirnu spore

Mediterran

Address:
Budapest, Budaörsi út 20a, 1118 Hungary

Mediterran website

Osim povoljne centralne lokacije, ovaj šarmantan smeštajni objekat nudi spoj impresivnih sadržaja i jednostavnog pristupa raznovrsnim atrakcijama. Bežični internet je dostupan u celom objektu. Objekat se nalazi u neposrednoj blizini odličnih linija gradsk

City Inn

Address:
1082 Budapest, Futó u. 55

City Inn website

Cityinn 4* je novi, moderni hotel u centru grada, okruzen prodavnicama, restoranima.Uz kratku Šetnju moŽete doĆi do muzeja i raznih znamenitosti.. Hotel nudi 24-casovnu uslugu recepcije, konferencijske pogodnosti, biznis kutak, parking sa video nadzorom,