Pariz jesen - 4 Noci 3 Dana

1. DAN BEOGRAD - PARIZ

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „INFORMACIJA “ u 05.00h; Polazak aviona za Pariz u 06.40h – let JU 310; Dolazak u Pariz u 09.15h; transfer sa Panoramskim razgledom grada (min 15 osoba), smeštaj u hotel. Noćenje.

2. DAN PARIZ

Doručak; sastanak sa vodičem ; slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta uz autobuski prevoz do VERSAJA; Poseta dvorcu, rezidenciji francuskih kraljeva Luja   XIV, Luja XV i Luja XVI. Jedan od najraskošnijih dvoraca sveta, prostire se na 11 hektara i simbol je vrhunca francuske monarhije; Fakultativna poseta muzeju LUVR, sastanak sa vodičem i odlazak pešice do muzeja, nekadašnje kraljevske palate na obali  Sene, koja je 1791. pretvorena u muzej sa najbogatijim umetničkim zbirkama na svetu; povratak u hotel; noćenje.

3. DAN PARIZ

Doručak; fakultativna poseta DIZNILENDU; sastanak na recepciji  i odlazak autobusom do Diznilenda, najvećeg zabavnog parka u Evropi. Uživajte u vožnjama, paradama, bioskopskim predstavama i drugim atrakcijama; povratak u večernjim časovima; noćenje.

4. DAN PARIZ - BEOGRAD

Doručak; fakultativna PEŠAČKA tura, sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza : MONTMARTRE Crkva Sacre Coeur najposećenija tačka Pariza, dominira gradom svojom belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. veka i Place Tertr najromantičniji trg ovog grada i poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. Skok metroom na suprotni kraj grada LATINSKA ČETVRT da biste videli najlepši park Pariza Luksemburški park, Panteon, Sorbona, bulevar St. Germain i šetnju kroz latinski kvart završavamo sa katedralom Notre Dame.

Polazak transfera iz hotela do aerodroma u 17:30h ; polazak aviona za Beograd u 20.30h – let JU 315; dolazak u Beograd u   22:55h. KRAJ PROGRAMA

 • Versaj dvorac – (ulaznica za dvorac, prevoz i vodic)  75 Eur – odrasli / 45 Eur - deca do 16 god. , minimum 15 prijavljenih
 • Muzej Luvr (ulaznica i vodič) 45 Eur odrasli, 20 Eur deca do 15 god., minimum 15 prijavljenih
 • Diznilend (ulaznica, autobuski prevoz) 109 Eur odrasli, 105 Eur deca do 11 god. KUPOVINA U AGENCIJI
 • Krstarenje brodom po seni (ulaznica), 15 eura.
 • Pešačka tura : Obilazak peške uz koriščenje metroa(uključene metro karte) sa vodičem. 35 eur / deca 4- 12 god 5 EUR,  minimum 5 prijavljenih

PARIZ – grad svetlosti, prepoznatljiv po Ajfelovom tornju, najlepšoj aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, trgu Konkord, dvorcu Versaj, Operi, kabareima Mulen Ruž ,Lido, Krejzi hors, kulturnom centru Pompidu, Bogorodičinoj crkvi, kuli Monparnas. Više od 30 mostova, 400 crkava, Monmartr- slikarska meka, i Pigal - najživlja četvtr sa burnim noćnim životom, više od 60000 restorana, čine Pariz gradom svih umetnosti i svetske mode, nezaboravnim stecištem reke turista, koje u toku cele godine neprestano pohode Pariz.  Za Pariz se vezuju parfemi, vina, konjak, fascinantna kuhinja, stotinu i više kilometara metroa i ko zna koliko još u svetskim razmerama poznatih pojmova. PARIZ je grad, koji nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Proverite i Vi zašto je to tako.

Datum polaska:

28.09 - 01.10 / 05.10 - 08.10 / 26.10 - 29.10.2017.

4 dana / 3 noćenja
Datum povratka: 1/2 3.ležaj /4.ležaj 1/1 Dete 2-12 g
IBIS PARIS LA DEFENSE  3*izvan centra 399 - Dopl 140 eu -
GRAND HOTEL DU HAVRE 3* centar 459 449 - 439 669 399 - 399
BEST WESTERN RONCERAY 3* centar 529 479 - 469 739 399
MAYFAIR 4* centar 659 class 659 deluxe 1/3 899 -

Cene iz tabela su u evrima.

NAPOMENA: Dani obilaska  Luvra, Versaja , Diznilenda, krstarenje po Seni i pešačke ture mogu biti promenjeni u zavisnosti od  grupne rezrevacije.

CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE:

 • povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Pariz – Beograd kompanijom Air Serbia,
 • 3 noćenja sa doručkom ( švedski sto) u izabranom hotelu,
 • sve transfere prema programu ,
 • troškove organizacije i pripreme aranžmana.

CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE:  

 • aerodromske takse: podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave,oko 126 eur,
 • Boravišne takse  1,65 eur u 3*, 2,48 u 4*
 • međunarodno zdravstveno osiguranje,
 • fakultativne izlete,
 • lične troškove i ostale nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu SOCIETE GENERALE BANKE za efektivu na dan uplate.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.
 • U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 50 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana  pre polaska
 • kreditnim karticama -  preko računa -  kreditima poslovnih banaka

Opšte napomene

 • Organizator putovanja je Turistička agencija Rivoli Travel , OTP licenca br. 4/2014.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene pojedinih sadržaja u programu.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja, kao zdravstvenim, carinskim i graničnim formalnostima zemalja u koje putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Upit

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Neki od hotela sa kojima sarađujemo:

Ibis Paris la Defense

Address:
4 Boulevard de Neuilly La Défense 1

Ibis Paris la Defense website

Smešten u poslovnoj oblasti La Defans, ovaj hotel se nalazi na 10 minuta metroom od Trijumfalne kapije, Jelisejskih polja i Izložbenog centra Port Majo. Poseduje bar, restoran i 2 sale za sastanke.

Grand hotel du havre

Address:
18 Rue d'Amsterdam, 75009 Paris, France

Grand hotel du havre website

Smešten u otmenom 9. arondismanu Pariza, ovaj hotel je smešten pored železničke stanice Sen Lazar. Hotel ima 24-časovnu recepciju i sobe sa satelitskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom. 

Western Ronceray Opera

Address:
10 Boulevard Montmartre, 75009, Paris

Western Ronceray Opera website

Hotel Best Western Ronceray Opéra nalazi se u centru grada u blizini Opere Garnije i nedaleko od sela Monmartr. Hotel nudi sobe sa pogledom na Sakr-Ker i besplatan bežični internet.

Mayfair

Address:
3,rue Rouget de L’isle, 75001 , PARIS

Mayfair website

Hotel Mayfair pogodno je smešten blizu trga Konkord, Jelisejskih polja i trga Vandom. Šetnjom kroz Park Tiljeri ili ulicu Rivoli možete stići do obližnjih muzeja Luvr i Dorsej. Uživaćete u boravku u ovom zdanju iz XIX veka u husmanovom stilu čija fasada s