Milano - 3 Noci 4 Dana

1. dan NIŠ - MILANO

Dolazak na aerodrom “Konstantin Veliki” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje na let. Po sletanju na aerodrom Bergamo, individualan transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Milano je drugi grad po veličini u Italiji i glavni grad Lombardije na severu zemlje. Sinonim je za modu, arhitekturu, umetnost i kulturu življenja i naravno opere. U Milanu su živeli najznačajniji kompozitori poput Verdija, a samim tim je i Milanska Skala jedna od najlepših znamenitosti ovog grada. Kako je ovo grad kontrasta sa druge strane preporučujemo obilazak stadiona San Siro tj, Đuzepe Meaca čiji su domaćini Milan i Inter, dva večita rivala. Noćenje.

2. – 3. dan MILANO

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Preporučujemo vam da posetite gotsku katedralu Duomo koju okružuje preko 3,500 statua, a ako imate vremena obavezno se popnite do vrha odakle će vam se ukazati spektakularan pogled na grad. Što se galierija i muzeja tiče Milano svojim kulturnim i istoriskim nasleđem svakako parira Rimu i Firenci. Posetite pinakoteku Brera koja drži dela Mikelanđela, Kanaleta, Leonarda da Vinčija i mnogih drugih. Naravno tu je i nezaobilazna galerija Vitorio Emanuela II-og koja je jedan od najglamuroznijih tržnih centara na svetu. Ovde možete pronaći brendove poput Prade, Gucci, Versace, Armani i mnogi drugih. Popodne iskoristite da uživate u nekom od specijaliteta Lombardije. Obavezno probajte bergamski specijalitet casoncelli alla bergamasca, koji je zapravo jedna vrsta ravioli sa mesom. Noćenje.

4. dan MILANO – NIŠ

Doručak. Napuštanje hotela. Individualan transfer do aerodroma Bergamo. Čekiranje za let za Niš. (Kraj usluga)

Grad koji se naziva modnom prestonicom Italije, a često i Evrope, nije bez razloga dobio taj epitet, jer posetiocima nudi neverovatne prodavnice raznih brendiranih proizvođača, a i na ulici nećete videti neukusno odevenu osobu. Dok šetate imaćete i šta da vidite u vidu predivnih fasada, prostranih trgova i zanimljivih uličica koje vas uvek mogu iznenaditi. Kada ogladnite možete probati neki od mnogobrojnih sireva, a za one koje bi malo manje da eksperimentišu, sladoled je obavezna stavka na listi.

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata Objašnjenje za doručak u hotelima: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena okodostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

***Promotivne cena aranžmana***

Cenovnik br.3, važi od 22.11.2017. do popune mesta

 30. Decembar - 02. Januar
 Hotel 3* od 279€
RASPRODATO!

Cene iz tabele su u evrima, po osobi.

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • povratni avionski prevoz na relaciji Niš – Milano, Bergamo - Niš low cost avio kompanijom Ryann Air sa svim aerodromskim taksama
 • ručni prtljag dimenzija 55cm x 40cm x 20cm, maksimalne težine 10kg
 • smeštaj u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto)
 • troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • individualan transfer aerodrom – hotel - aerodrom
 • individualno zdravstveno osiguranje
 • čekirani prtljag
 • obrok i piće na letu

DOPLATE:

 • za 1/1 sobu na upit
 • čekirani prtljag 20 kg 25eur po pravcu (plaća se prilikom rezervacije)
 • Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujmeo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija.
 • U cenu aviokarte nije uračunat obrok ili piće u avionu. Moguće uz doplatu tokom leta.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplata akontacije 30% prilikom rezervacije, ostatak 70 % najkasnije 15 dana pre polaska gotovinom, karticama, uplatom na račun ili čekovima na 6 mesečnih rata.
 • Uplatom celokupnog iznosa karticama banke Intesa na 12 jednakih mesečnih rata.

 

NAPOMENA:

Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.
Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije! Ponuda smeštaja zavisi isključivo od raspoloživosti kapaciteta iz rezervacionog sistema. U slučaju da u navedenim objektima nema mesta moguće je realizovati putovanje uz doplatu.

OTKAZ PUTOVANJA:

U slučaju odustajanja od putovanja korisnik je dužan da organizatoru putovanja nadoknadi realne troškove avio karte i smeštaja prema pravilima koje postavi avio kompanija odnosno smeštajni objekat. Kako se let realizije na low cost avio kompaniji refundacija tarife i taksi nije moguća. U slučaju smeštajnog objekta primenjivaće se penali koje propise sam smeštajni objekat.
Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije i low cost kompanija, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno kupljena karta ne može se zameniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi, te ne podlezu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz čl.12. ovim Opštih uslova jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK.
Takodje, stvarno učinjeni trošak predstavlja trošak rezervacije smeštaja kroz rezervacione hotelske sisteme koji uslovljavaju nemogućnost promene i refundacije. Eventualni prigovori moraju se uputiti hotelu na licu mesta, pismenim putem. Prigovori upućeni nakon odjave iz hotela, neće biti uzeti u razmatranje.
Prijem pisanih reklamacija na adresu Knez MihaIlova 30/II i na mail zalbe@flyflytravel.com. Rok za ulaganje reklamacija je 8 dana od zavrsetka putovanja, a rok za resavanje o reklamaciji je 8 dana od njenog prijema.U hitnim slucajevima,putnik moze kontaktirati Organizatora na telefon 011/2185-616.

NAPOMENE U VEZI AVIO PREVOZA:

Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Postoji mogućnost jutarnjih ili večernjih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika. Postoji mogućnost da se dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost). Prilikom uplate rezervacije putnici su u obavezi da dostave kopiju prve strane važećeg pasoša. U suprotnom, agencija ne snosi odgovorost ako se avio karte odštampaju sa pogrešnim imenima, dok putnici snose troškove štampanja novih karata.
**Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka pravljenja rezervacije! Kako je upitanju low cost kompanija, kupljena karta ne može se zameniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromskih taksi. U slucaju otkaza aranzmana avio karta ne podleze refundaciji.

NAPOMENE U VEZI TRANSFERA:

Kako je individualan transfer u pitanju preporuka za putnike je da koriste gradski autobuski prevoz koji je u Milanu odlično organizovan ili taksi:
Autobusi: Terravision, ATB
Navedene informacije informativnog su karaktera.

OPŠTE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je Fly Fly Travel sa licencom 598/2010 .
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost .
 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
 • Maloletni putnici, koji ne putuju u pratnji roditelja, prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati overenu saglasnost drugog roditelja.
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
Organizator putovanja je turistička agencija FLY FLY TRAVEL, licenca OTP br 598/2010.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
Fly Fly Travel Knez Mihailova 4, 11000 Beograd,
Tel: 011/218-56-16
email: office@flyflytravel.com
Veb sajt: http://www.flyflytravel.com

Cenovnik br. 01, važi od 10.10.2017.

Upit

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Neki od hotela sa kojima sarađujemo:

Berlino

Address:
Via Giovanni Antonio Plana 33 Milan, Lombardy 20155 Italy

Berlino website

Hotel Berlino se nalazi u stambenom delu Milana, na 5 minuta hoda od dinamične ulice Korzo Sempione. Besplatan bežični internet je dostupan u svim prostorijama hotela Berlino. Sobe sadrže parket, TV sa satelitskim i Sky kanalima i klima-uređaj, spavaci de

Ritter

Address:
Corso Garibaldi, 68 - 20121 Milano ITALY

Ritter website

Hotel Ritter se nalazi na odlicnoj lokaciji, na 100 metara od stanice metroa i na samo par minuta hoda od Zamka Sforca.Sve sobe imaju TV sa satelitskim kanalima i frižider. Iz mnogih soba se pruža pogled na tiho unutrašnje dvorište.

Ibis Centro

Address:
Via Finocchiaro Aprile 2 20124 MILANO ITALY

Ibis Centro website

Hotel Ibis Milan Centro nalazi se na 850 metara od Glavne železničke stanice u Milanu. Udaljen je manje od 5 minuta hoda od železničke i metro stanice Republika. U ponudi su klimatizovane, zvučno izolovane sobe. Bežični internet se može besplatno koristit

Roxy Milano

Address:
VIA NINO BIXIO 4A - 20129 MILANO

Roxy Milano website

Milanski hotel Roxy nudi kompaktne sobe sa sopstvenim kupatilom, besplatnim bežičnim internetom, LCD TV-om sa satelitskim kanalima i klima-uređajem. Stanica metroa Venecija udaljena je 350 metara.