Toremolinos - Malaga - 3 Noci 4 Dana

1 dan :

Individualni polazak iz Beograda do Budimpeste odakle sledi direktan let do Malage low cost avio kompanijom Ryan Air. Poletanje je predviđeno iz Budimpešte u12:05 časova (FR 2273), sletanje u Malagu u 15:35 časova po lokalnom vremenu. Individualni transfer od aerodroma do hotela. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

2-3 dan :

Ustajanje i slobodno vreme za individualna razgledanja predgrađa Toremolinosa, a potom dan možete upotpuniti odlaskom do Malage gde možete nastaviti istraživanje prelepog španskog grada kao i uživati u aktivnom noćnomživotu. Ulica Larios je odlična tačka odakle možete početi istraživanje grada jer je okružena manjim ulicama i trgovima, istorijski centar Malage. Ovo su neki od naših predloga kako možete iskoristiti odmor u Malagi i preporuke šta biste trebali videti : Pase de Parke jedna od najvećihbotaničkih riznica Evrope, glavno pozorište u Malagi Servantes gde je poznati glumac Antonio Banderas prvi put izašao na scenu, visoke zidine tvrđave La Alkazaba koje se ubrajaju u veličanstvene znamenitosti Malage gde su ulazna vrata, poznata kao ”Hristova vrata”, ukrašena su velikim stubovima iza kojih se nalaze arapski vrtovi puni jasmina, tvrđava Hiblarfaro, Rimski Teatar, Katedrala Malage, muzej umetnosti Centro de Arte Contemporaneo, Museo Carmen Thyssen, Puerto de Malaga, Picasso Museum, samo su neke od znamenitosti koje ovaj grad čine drugačijim i izuzetno umetničkim. Iza svake znamenitosti stoji priča , pa odlazak u Malagu iziskuje dosta istraživanja i puno doživljaja. Nikako ne biste trebali propustiti gastronomiju Malage i probati tapase, gazpacho, sladoled malagu, svakako vina koju su nadaleko poznata u ovom delu sveta. Svakako dok setate centrom grada savet da odete do najstarije taverne Antigua Kasa de la Guardija i probate tapase sa poznatim vinom iz Malage. Noćenje.

4 dan :

Slobodno vreme da iskoristite priliku za neku kupovinu. Direktan let iz Malage avio kompanijom Ryan Air do Budimpeste. Potrebno je biti dva sata ranije na aerodromu. Predivđeno vreme leta iz Malage u 15:15 časova (FR 2274), sletanje u Budimpeštu u 18:45 časova po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.

TOREMOLINOS - MALAGA

Toremolinos je poslednjih godina evoluirao se kao atraktivno i privlačno odmaralište koje je bilo poznato po čistim peščanim plažama, širokom izboru hotela i restorana i neponovljivom raznovrsnom zabavom, aktivnostima i noćnom životu. Toremolinos se nalazi 7km zapadno od aerodroma Malaga i prvi je Resort Costa del Sol koji se razvio još ranih šestdesetih godina prošlog veka. Talas turista koji su se desili u gradu pedesetih i šezdesetih godina promenio je Toremolinesovo lice zauvek. Na vrhuncu leta, odmaralište ima veliku privlačnost za mlađi skup, sa reputacijom njegovog užurbanog noćnog života. Međutim, van sezone je potreban drugačiji karakter putnika, atmosfera je mnogo više španska, pogotovo vikendom, uz prijatnost i dobrodošlicu.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:   

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.  Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata Objašnjenje za doručak u hotelima: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena okodostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

 

OPIS I LOKACIJA SMEŠTAJNIH KAPACITETA:

Apartamentos Bajondillo

Adresa : Pasaje Bajondillo, 4, 29620 Toremolinos, Španija

Web : https://www.bajondillo.com

Opis : Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Apartmani Bajondillo se nalaze kraj plaže u Toremolinosu. Gosti mogu koristiti otvoreni bazen i besplatan bežični internet. U ponudi je veliki izbor zabavnih aktivnosti. Svi apartmani imaju sopstvenu terasu, a većina ima bočni pogled na more. Smeštajne jedinice sadrže malu kuhinju sa pločom za kuvanje i frižiderom, sopstvenim kupatilom TWC, centralnom klimom, francuski ležaj, sef koji se doplaćuje na licu mesta i svakodnevno čišćenje izuzev nedelje. Peškiri se menjaju svakodnevno dok se dva puta nedeljno menja posteljina. U kompleksu postoji i samouslužna perionica veša. Gosti se mogu opustiti u bazenu kompleksa Bajondillo, koji je okružen vrtom. Stoni tenis i biblioteka su takođe dostupni. Apartmani kompleksa Bajondillo nalaze se na svega 3 km od akva parka Aqualand i na 60 km od Safari parka Selwo. Malaga je udaljena samo 16 km. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti, a obezbeđena parking garaža je na raspolaganju uz doplatu.

Individualni cenovnik

POLAZAK :

04.02.

11.02.

18.02.

25.02.

POVRATAK :

07.02.

14.02.

21.02.

28.02.

APARTMANI BAJONDILO

POLASCI U FEBRUARU

od 219 EUR

od 219 EUR

od 259 EUR

od 239 EUR

 

POLAZAK :

04.03.

11.03.

18.03.

28.03.

POVRATAK :

07.03.

14.03.

21.03.

31.03.

APARTMANI BAJONDILO

POLASCI U MARTU

od 219 EUR

od 219 EUR

 od 219 EUR

 od 269 EUR

 

POLAZAK :

04.04.

11.04.

18.04.

25.04.

POVRATAK :

07.04.

14.04.

21.04.

28.04.

APARTMANI BAJONDILO

POLASCI U APRILU

od 219 EUR

od 219 EUR

od 219 EUR

od 289 EUR

Cene su izražene u eur po osobi u dvokrevetnom studiju.

Cenovnik br.1,važi od 01.12.2017.

Cena aranžmana uključuje :

 • Troškove organizacije putovanja
 • Avio kartu na relaciji Budimpešta - Malaga - Budimpešta low cost avio kompanijom Ryann Air sa svim aerodromskim taksama
 • Ručni prtljag određenih dimenzija 55cm x 40cm x 20cm, maksimalne težine 10kg
 • 3 noćenja na bazi najma u apartmanima Bajondilo

 

Cena aranžmana ne uključuje :

 • Čekirani prtljag
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Obrok i piće na letu
 • Boravišna taksa
 • Individualne troškove u hotelima i za vreme putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:

 •  plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu
  UniCredit Banke za efektivu na dan uplate.
 •  uplata akontacije 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15
  dana pre polaska gotovinom, karticama, uplatom na račun ili čekovima
  na 6 mesečnih rata.
 •  uplatom celokupnog iznosa karticama banke Intesa na 12 jednakih
  mesečnih rata.

NAPOMENA:

Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.

Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju najnižih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po najnižoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi. Kupovina avio karata se vrsi odmah pri uplati aranžmana. Ponuda smeštaja zavisi isključivo od raspoloživosti kapaciteta iz rezervacionog sistema. U slučaju da u navedenim objektima nema mesta moguće je realizovati putovanje uz doplatu.

 

DOPLATE:

 • Za 1/1 sobu na upit
 • Za 1/2+1 soba na upit
 • Čekirani prtljag do 20 kg doplaćuje se 25 eur po pravcu (plaća se prilikom rezervacije). Nakon rezervacije i uplate, doplata za prtljag se može izvršiti po višoj tarifi, zato preporučujmeo da klijenti količinu prtljaga rezervišu prilikom uplate rezervacija.
 • U cenu avio karte nije uračunat obrok ili piće u avionu. Moguće uz doplatu tokom leta.
 • Doplata za transfer mini busom iz Beograda do Budimpešte i povratak iznosi 50 EUR
 • Doplata za doručak u smeštaju iznosi 9 EUR po osobi po danu
 • Transfer na relaciji aerodrom-apartmani-aerodrom iznosi 15 EUR po osobi

 

NAPOMENE U VEZI AVIO PREVOZA:

Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Postoji mogućnost jutarnjih ili večernjih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika. Postoji mogućnost da se dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost). Prilikom uplate rezervacije putnici su u obavezi da dostave kopiju prve strane važećeg pasoša.

U suprotnom, agencija ne snosi odgovorost ako se avio karte odštampaju sa pogrešnim imenima, dok putnici snose troškove štampanja novih karata. **Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka pravljenja rezervacije! Kako je upitanju low cost kompanija, kupljena karta ne može se zameniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromskih taksi. U slucaju otkaza aranzmana avio karta ne podleze refundaciji. Kako je u pitanju let low cost avio kompanijom kartu je neophodno elektronski čekirati najkasnije 7 dana pre započinjanja putovanja - kako u polasku tako i u povratku. Obavezni ste da e-mailom pošaljete zahtev za cekiranje na AVIO@FLYFLYTRAVEL.COM ili da nas kontaktirate telefonom na 011/2185616 najkasnije jedan dan pre putovanja. Mi ćemo Vam poslati dokument koji treba odštampati i poneti sa sobom na aerodrom.  Drugi način je da dođete do bilo koje naše poslovnice i lično preuzmete odštampani check-in. Da bi Vas čekirali za let morate nam dostaviti podatke iz pasoša svih putnika – datum rođenja, broj pasoša, država koja je izdala pasoš, datum kada je pasoš izdat i datum do koga pasoš važi. Ako ne ispoštujete gore navedenu proceduru platićete penale na aerodromu. Da bi Vas čekirali za let iz Budimpešte morate nam dostaviti podatke iz pasoša svih putnika, a to su: datum rođenja, broj pasoša, država koja je izdala pasoš, datum kada je pasoš izdat i datum do koga pasoš važi.

OTKAZ PUTOVANJA:          

U slučaju odustajanja od putovanja korisnik je dužan da organizatoru putovanja nadoknadi realne troškove avio karte i smeštaja prema pravilima koje postavi avio kompanija odnosno smeštajni objekat. Kako se let realizije na low cost avio kompaniji refundacija tarife i taksi nije moguća. U slučaju smeštajnog objekta primenjivaće se penali koje propise sam smeštajni objekat.      
Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju ekonomskih tarifa avio karata kod avio kompanije i low cost kompanija, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno kupljena karta ne može se zameniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi, te ne podlezu uslovima otkaza i odredbama o naknadi iz čl.12. ovim Opštih uslova jer predstavlja STVARNO PRIČINJEN TROŠAK. Takodje, stvarno učinjeni trošak predstavlja trošak rezervacije smeštaja kroz rezervacione hotelske sisteme koji uslovljavaju nemogućnost promene i refundacije. Eventualni prigovori moraju se uputiti hotelu na licu mesta, pismenim putem. Prigovori upućeni nakon odjave iz hotela, neće biti uzeti u razmatranje.Prijem pisanih  reklamacija na adresu Knez MihaIlova 30/II i na mail zalbe@flyflytravel.com. Rok za ulaganje reklamacija je 8 dana od zavrsetka putovanja, a rok za resavanje o reklamaciji je 8 dana od njenog prijema. U hitnim slucajevima,putnik moze kontaktirati Organizatora na telefon 011/2185-616.

 

OPŠTE NAPOMENE:

 • Organizator putovanja je Fly Fly Travel sa licencom 598/2010 .
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu.
 • Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost .
 • Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona.
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
 • Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred.
 • Maloletni putnici, koji ne putuju u pratnji roditelja, prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost  oba roditelja. Ukoliko putuju u pratnji samo jednog roditelja, moraju imati overenu saglasnost drugog roditelja.            Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 2 putnika.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima. 

 

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

 • Organizator putovanja je turistička agencija FLY FLY TRAVEL, licenca OTP br 598/2010.
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
 • Fly Fly Travel Knez Mihailova 4, 11000 Beograd
 • Tel: 011/218-56-16
 • email:  office@flyflytravel.com
 • Web sajt:  http://www.flyflytravel.com

Upit

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Neki od hotela sa kojima sarađujemo:

Apartamentos Bajondillo

Address:
Pasaje Bajondillo, 4, 29620 Torremolinos, Spain

Apartamentos Bajondillo website

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Apartmani Bajondillo se nalaze kraj plaže u Toremolinosu. Gosti mogu koristiti otvoreni bazen i besplatan bežični internet. U ponudi je veliki izbor zabavnih aktivnosti.