Fly Fly Corporate

Korporativni sektor kompanije Fly Fly Travel se bavi pružanjem usluga pravnim licima koja imaju potrebe za bukiranjam avio karata, hotelskog smeštaja, transfera i za ostalim uslugama povezanim sa putovanjima. Agenti korporativnog sektora nastoje da u najkraćem mogućem roku dođu do najprikladnije opcije za klijenta.
Za vaš vršimo 'kreativnu' pretragu avio karata koja ima za cilj pronalaženje najbolje moguće opcije, bilo da ona podrazumeva izdavanje više karata u jednom smeru, izdavanje odvojenih karata na kompanijama koje je nemogucuće iskombinovati u jednoj karti, preporuku alternativnih aerodroma ili pak kombinaciju sa low cost avio kompanijama.
Naš call centar opslužuje klijente 00-24h.
Pružamo program lojalnosti namenjen svim kompanijama koje korisite naše usluge. Za svaku kupljenu kartu dobijate određeni broj poena koje kasnije možete iskoristiti za neke od brojnih benefita koje nudimo.
Posedujemo najmodernije sisteme koji klijentima štede vreme i novac. Posvećeni smo zadatku da ispratimo svetske trendove u oblasti poslovnih putovanja kako bi klijentu uvek obezbedili najbolju uslugu.
Svaki naš putnik koji ima kartu sa polaskom iz Beograda, na aerodromu Nikola Tesla, pred let dobija naš lanč paket-Fly Snack.
Više informacija možete pronaći na našem Fly Fly Coporate veb sajtu        FlyFlyCorporate