O kompaniji

O kompaniji

Fly Fly Travel je sa vama od 2009. godine, kada smo započeli svoju misiju da svima približimo super jeftine avio karte. Svoj brend jačali smo u oblasti vazduhoplovne industrije i turizma, sa primarnim fokusom na prodaji avio karata. Pored toga, naša agencija nudi i razne vrste turističkih aranžmana i krstarenja.

Kao uspešno ime, dobili smo poverenje mnogih avio kompanija, koje su nas tokom godina birale za ovlašćene zastupnike za prodaju karata, ali i za zastupnike na aerodromu, uz superviziju prihvata i otpreme aviona. Prva kompanija koju smo zastupali je švajcarski Sky Work, a potom su se ređala imena svetske civilne avijacije: Mistral Air, Pegasus Airlines, Olympic Air, Belavia Airlines, TAP Portugal i Tarom Air.

Pored toga, vredno smo radili i na širenju sopstvene prodajne mreže u regionu, pa je rezultat toga otvaranje predstavništva Fly Fly Travel-a u Podgorici, Banja Luci, Istanbulu, Rijeci, Beču i Ljubljani.

„Vizija Fly Fly Travel-a jeste da ime naše kompanije postane najvažniji sinonim za avio karte i turističke aranžmane na prostoru delovanja, da kompanija preraste u vodeću firmu za pružanje usluga u oblasti avijacije i turizma. To obuhvata razvoj sektora prodaje, školstvo u avijaciji, magazin o avijaciji, organizaciju sajma vazduhoplovstva i širenje mreže poslovnica sa ciljem da postanemo lideri u ritejlu na tržištu Srbije, a kasnije i regiona. Otvaranje sopstvene avio kompanije, najpre za čarter, a kasnije i za redovan avio saobraćaj krajnji je cilj.“

Jedina smo turistička agencija koja ima sopstveni magazin, Fly & Travel Inflight Magazine, posvećen prevashodno turizmu i civilnoj avijaciji, a svakog novog meseca ovo bilingvalno izdanje donosi reportaže sa putovanja, zanimljivosti o raznim svetskim destinacijama i vesti iz sveta turizma, tehnologije, nauke, automobilizma i drugo.

Uspeh našeg brenda prepoznali su i drugi pojedinci, koji su nam se pridružili u okviru Fly Fly franšize, odraza našeg kvalitetnog poslovanja i pozicioniranosti na tržištu. Posedujemo franšizne jedinice uSrbiji i u regionu.

Osnovali smo i Fly Fly Academy, centar za obuku kadrova za civilnu avijaciju, čiji sveobuhvatni program priprema pojedince za potencijalno zaposlenje u svim velikim svetskim avio kompanijama.

Od avgusta 2015. godine našoj Fly Fly porodici se pridružuje Fly Fly Shop, jedina prodavnica u Srbiji i regionu specijalizovana za prodaju maketa aviona. Mimo maketa aviona šop u svojoj ponudi ima i razne asesoare i pomagala za putovanje.

Ponosni smo na to što imamo i dva inovativna proizvoda koji nas takođe čine jedinstvenim. Fly Fly App je prva besplatna mobilna aplikacija za pretraživanje avio karata u Srbiji i regionu. A Fly Snack je paket slatkih i slanih prozvoda kompanije Swisslion Takovo, koji na poklon dobijaju svi naši putnici.

Redovni smo učesnici svih relevantnih sajmova turizma širom sveta, tako da pratimo sve aktuelne trendove iz svoje branše.

Fly Fly Travel d.o.o.
Knez Mihailova br. 4. 11000 Beograd
MB: 20527684
PIB: 106067839
Web: www.flyflytravel.com
Telefon: +381 11 218 56 16
e-mail: office@flyflytravel.com
OTP Licenca: 598/2010