Nagrade

Nagrade

Excellent SME Serbia

Privredna komora Srbije dodelila nam je sertifikat za poslovnu izvrsnost “Odlično srednje, malo i mikro preduzeće” (“Excellent SME Serbia”). Ovaj sertifikat predstavlja priznanje odličnog poslovanja koji Privredna komora Srbije dodeljuje u saradnji sa međunarodnom bonitetnom kućom COFACE. Osnovni cilj sertifikata jeste da se poveća transparentnost na tržištu, da se promovišu dobra mala i srednja preduzeća, kao i da se poveća sigurnost i poverenje u poslovanje, kako bi kupci i poslovni partneri lakše i brže donosili odluke, sa manje rizika.

 

 

Vip BizPartner 2014

Privredna komora Srbije, kompanija Vip Mobile i agencija Chapter 4 su nam u januaru 2015. godine dodelili Vip BizPartner priznanje za jednu od najuspešnijih porodičnih firmi.

 

 

Brand Leader Award 

U septembru 2015. godine, kompanija Fly Fly Travel dobila je priznanje „Brand Leader Award 2015“ za najbolju turističku agenciju Jugoistočne Evrope u oblasti prodaje avio karata. „Brand Leader Award“ je prestižna nagrada koja se dodeljuje samo liderima iz svojih oblasti delovanja, na osnovu inovativnosti, stepena tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda.

Ovaj uspeh ponovljen je i naredne godine, pošto je Fly Fly Travel drugu godinu zaredom dobio priznanje Brand Leader Award 2016, koje mu je dodelio stručni kolegijum 6. Biznis konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope - SEET 2016. Treću godinu zaredom, ovo priznanje nam je dodeljeno u sklopu 7. Biznis konferencije SEET 2017. godine "Turističko tržište Jugoistočne Evrope".

 

 

 

Zlatno turističko srce

U novembru 2015. godine, u Hotelu Slavija u okviru Međunarodnog festivala ugostiteljstva, turizma i vina UGOTURVIN, Fly Fly Travel je dobio „Zlatno turističko srce“ za za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope.

Fly Fly Travel ponovo je dobio titulu najbolje turističke agencije jugoistočne Evrope u maju 2016. u okviru dodele priznanja Turistički oskar Mediterana i jugoistočne Evrope - „Zlatno turističko srce“ Sacen International.

U sklopu turističke akcije „Biramo najuspešnije u turizmu Mediterana i jugoistočne Evrope 2016“, Sacen International je proglasio Fly Fly Travel za najbolju turističku agenciju Mediterana i jugoistočne Evrope.

Serbian Brend 2016

Početkom 2016. godine, na Sajmu turizma u Beogradu, Srpski institut za javnu diplomatiju iz Brisela dodelio je Fly Fly Travel-u nagradu „Serbian Brend 2016“ za najbolju turističku agenciju u okviru svoje kampanje za afirmaciju srpskih vrednosti i širenje pozitivnog imidža Srbije u inostranstvu.

 

 

 

Turkish Airlines nagrada za najveći rast u prodaji avio karata

Kompanija Turkish Airlines dodelila nam je nagradu
za najveći porast u prodaji tokom
2015. godine, kao jednoj od kompanija sa kojima je najbolje sarađivala tokom te godine.

Zbog nastavka uspešne saradnje, Turkish Airlines nam je i naredne godine dodelio nagradu kao jednoj od kompanija sa kojima je izgrađen najbolji poslovni odnos i koje su pružile najveću podršku u prodaji.

 

 

 

 

 

Bečki Oskar popularnosti

Fly Fly Travel je, nakon nepunih mesec dana poslovanja na teritoriji Austrije, u
maju 2016. dobio nagradu za najbolju turističku agenciju koju dodeljuje Bečki oskar
popularnosti. Ovo je prva nagrada Fly Fly Travel-a van Srbije i kao takva ima veliki značaj,
jer pokazuje da je kvalitet kompanije prepoznat ne samo u Srbiji, gde je već nekoliko
puta ponela titulu najbolje turističke agencije, već i u inostranstvu.

 

 

 

 

 

 

Business Partner

Kompanija Mass Media International nagradila je svoje prave i najbolje biznis partnere nagradom Biznis Partner 2016, a Fly Fly Travel je nagrađen za najbolju turističku agenciju u regionu jugoistočne Evrope. Poslovni partneri i korisnici usluga ove kompanije prepoznali su i ocenili poslovnu izuzetnost kompanije, a nagrada je još jedna potvrda da je Fly Fly ostvario odlične poslovne poduhvate koji obuhvataju kontinuirane investicije i inovacije uz visok stepen profesionalnosti i etičnosti.

Ovaj uspeh ponovljen je i u 2017 godini, kada je Fly Fly Travel dobio nagradu Biznis Partner 2017 za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope.

   

Top Serbian Brands Award

U aprilu 2017. godine, Fly Fly Travel dobio je Top Serbian Brands Award priznanje za 2016 godinu kao najbolja kompanija u kategoriji „turizam i putovanja“, koje organizuju časopis TOP SERBIAN BRANDS i portal bestofserbia.rs. Ovo prestižno priznanje se tradicionalno dodeljuje na početku svake godine, za prethodnu godinu u 57 glavnih kategorija, isključivo prema glasovima građana Srbije na osnovu nezavisne i objektivne ankete. Glavni uslovi za dobijanje nagrade su: poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odlično poslovanje i poslovni rezultati.

 

  

Grand Prix De Le CCIFS 2017

Francusko-srpska privredna komora je u okviru svoje Gala večeri za svoje firme članice, partnere i prijatelje dodelila godišnje Grand Prix nagrade u tri kategorije. Kompanija Fly Fly Travel dobila je nagradu u kategoriji „Društveno-odgovorno poslovanje“, za besplatne stručne kurseve u okviru Fly Fly Letnje škole.