Preko Fly Fly Travel agencije, možete kupiti jeftine avio karte za sve destinacije u svetu, na svim avio kompanijama. Isto tako, u agenciji Fly Fly Travel moguće je rezervisati karte svih svetskih lowcost kompanija, koje nam često mogu omogućiti putovanje po značajno povoljnijim cenama. Naši zaposleni uvek nastoje da Vam pronađu najbolju opciju, bilo da Vam je prioritet cena, kraća konekcija, ili bilo šta drugo.

Na sajtu Fly Fy Travel agencije imate mogućnost i da samostalno rezervišete i izvršite kupovinu avio karata po sopstvenom izboru. Online rezervacioni sistem je kranje jednostavan za korišćenje i kroz nekoliko poteza možete izvršiti rezervaciju avionskih karata. Potrebno je da u online pretraživaču avio karata izaberete destinaciju do koje putujete, vreme odlaska i povratka ukoliko je u pitanju povratna karta, ili samo odlaska za kartu u jednom smeru, kao i starost i broj osoba koje putuju, zbog mogućih popusta. Nakon toga, sistem će pronaći to što ste tražili sa mogućim odstupanjem od nekoliko dana u terminu i možete završiti rezervaciju. Za neke destinacije moguće je izabrati više od jednog aerodroma za pretragu, pa se naknadno možete odlučiti koji Vam najviše odgovara.

Za one koji više vole da upite i rezervacije obave uživo, tu smo širom Beograda i Srbije, a poslujemo i u inostranstvu, u Podgorici, Istanbulu, Rijeci, Ljubljani i Beču. Listu adresa i telefona svih poslovnica možete naći ovde. Svratite do one koja vam je najbliža i odgovorićemo na sva pitanja.

U svakom momentu možete kontaktirati i call centar Fly Fly Travel agencije na broj 011/2185616 za sva dodatna pitanja i pomoć oko rezervacije.

Siguran uspeh u ovome garantuje:

  • Najsavremeniji sistem rada
  • Kvalifikovano osoblje sa dugogodišnjim iskustvom
  • Saradnja sa svim svetskim avio kompanijama
  • 24 – časovno radno vreme i pristup najvećem globalnim svetskim rezervacionim sistemima Galileo, Amadeus, Sabra
  • Za sve naše putnike Fly Fly Travel je obezbedio i vredne poklone.

 

Iskoristite priliku i uštedite novac i vreme!